De top 10 beste label printer van 2024

Martin · 1 Maart 2023

Beste label printer 2024 kopen? Top 10 label printer

1 mrt. 2023

Heb je interesse om een nieuw label printer te kopen? Dan wil je uiteraard wel voor één van de beste varianten gaan. Aangezien het aanbod nogal divers is, doe je er verstandig aan om een goede vergelijking voor jezelf te maken. Daarmee vind je de beste label printer die het beste op je wensen aansluit. Graag helpen wij je een handje met deze vergelijking. Dit doen we door in dit artikel de 10 beste label printer aan je voor te schotelen. Als je voor één van deze 10 label printer kiest, doe je een meer dan prima aankoop. Neem onze korte reviews door en schaf direct de gewenste label printer aan.

Inhoudsopgave

De 5 beste label printer

Wat is voor jou de reden dat je een goede label printer wilt kopen? Ongeacht wat je reden is, raden wij je één van onderstaande 5 varianten aan. Deze vijf label printer zijn als beste uit onze test naar voren gekomen, voldoen aan de eisen en zijn de aanschaf méér dan waard.

Bijgewerkt op: 29 jul. 2203

1. DYMO LetraTag LT-100H Labelprinter | Labelmaker met ABC-toetsenbord voor thuis en op kantoor

5/5

De DYMO LetraTag LT-100H Labelprinter | Labelmaker met ABC-toetsenbord is een zeer handige oplossing voor thuis en op kantoor. Met 5 lettergroottes, 7 afdrukstijlen en 8 verschillende kaders kunt u een breed scala aan etiketten maken. De grafische weergave op het LCD-scherm van 13 tekens maakt het gemakkelijk om uw bericht en het lettertype en effect te bekijken voordat u print. Deze labelprinter werkt zonder inkt of toner en produceert thermisch afgedrukte etiketten, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en in plastic, metalen en opstrijkbare varianten. Uitgerust met een geheugen voor 9 labels en een datumstempel, biedt deze lettertang ook 3 taalopties. Met de snel toegankelijke knoppen kunt u snel en eenvoudig etiketten maken. Wat ook belangrijk is, is dat het apparaat automatisch uitschakelt om energie te besparen. Deze labelprinter werkt op 4 AA-batterijen (niet inbegrepen). Kortom, de DYMO LetraTag LT-100H Labelprinter | Labelmaker met ABC-toetsenbord is een perfecte oplossing voor al uw labelbehoeften.

2. Crafts&Co® Thermische Labelprinter

5/5

De Crafts&Co® Thermische Labelprinter is de ideale printer voor iedereen die op zoek is naar een portabele en stijlvolle printer. Het gebruikt de thermal label printing techniek, wat betekent dat er geen inkt nodig is om de labels te printen. De tekst verschijnt door middel van warmte. De printer is eenvoudig op te laden met een USB-kabel, zonder batterijen. Met de bijbehorende App voor iOS en Android, schrijf je de teksten en druk je vervolgens op de knop. Vervolgens print de printer de labels. De gebruiksaanwijzing is digitaal beschikbaar en kan eenvoudig worden gedownload door de bijgeleverde QR code te scannen. Naast de printer en de USB-oplaadkabel, is er ook een vel papier bijgevoegd met een QR code. Met behulp van deze code kun je de labelstickers aanschaffen, die je ook in onze shop kunt vinden. Met de Crafts&Co® Thermische Labelprinter heb je alles in huis om snel aan de slag te gaan.

3. DYMO LetraTag 200B labelprinter met bluetooth | Compacte labelmaker | Verbinding via draadloze bluetoothtechnologie met

5/5

De DYMO LetraTag 200B labelprinter met bluetooth is de perfecte manier om uw thuis of kantoor te organiseren! De draadloze bluetoothtechnologie verbindt uw printer direct met uw telefoon of tablet, waardoor het labelen van uw spullen binnen een paar seconden een eitje is. De LetraTag-labels worden geleverd in een externe cassette, gemaakt van 100% gerecyclede materialen. De papieren labels zijn bovendien FSC-gecertificeerd. U kunt zelfs opstrijkbare tekstiellabels maken voor het labelen van uw kinderkleding. De LetraTag 200B-labelmaker is klein en licht genoeg om mee te nemen naar elke locatie. Bovendien werkt deze labelmaker op 4 AA-batterijen (niet inbegrepen). Deze set bevat bovendien 1 witte papieren LetraTag-labeltape. Met de DYMO LetraTag 200B labelprinter met bluetooth kunt u vrijwel elke vorm en kleur label creëren, rechtstreeks vanaf uw smartphone of tablet. Gebruik de intuïtieve LetraTag Connect-app om labels te maken en uw huis of thuiskantoor te organiseren. De labelmaker is extreem licht en compact, waardoor u deze gemakkelijk met u mee kunt nemen. Gebruik de originele LetraTag-labels, gemaakt van 100% gerecyclede materialen en FSC-gecertificeerd papier. Dankzij de draadloze bluetoothtechnologie maakt de printer bovendien automatisch verbinding met uw apparaat. Deze set bevat 1 witte papieren LetraTag-labeltape, maar 4 AA-batterijen (niet inbegrepen) zijn nodig om de printer te gebruiken. De DYMO LetraTag 200B labelprinter met bluetooth is de perfecte oplossing voor al uw labelbehoeften!

4. DYMO Omega Lettertang | Wiel met 49 tekens | geen batterijen nodig | labelmaker voor Reliëfdruk/Reliëftapes

5/5

De DYMO Omega Lettertang is een ideale labelmaker voor reliëfdruk/reliëftapes. Het ergonomische 'soft-touch' handvat biedt extra comfort en gebruiksgemak. Met 49 verschillende karakters, waaronder €- en @-symbolen, kan je je labels voorzien van duidelijke tekst. De tapes hebben een afdrukhoogte van 3,7 mm en zijn beschikbaar in 6 kleuren. Met het intuïtieve 'draai- en klik'-systeem zijn de labels gemakkelijk te plaatsen en snel te snijden met de verbeterde snijfunctie. Geen batterijen zijn nodig om de lettertang te gebruiken. Om u alvast op weg te helpen is er reeds een 9mm brede plastic lettertape geplaatst. Met de DYMO Omega Lettertang heeft u een geweldig gereedschap binnen handbereik dat het organiseren van uw thuisadministratie eenvoudig maakt. De start/stopmarkeringen helpen u bij het centeren van de tekst, terwijl de cassettes gemakkelijk kunnen worden geplaatst. Of het nu gaat om het etiketteren van dozen, het maken van prijskaartjes of het organiseren van bestanden, de DYMO Omega Lettertang stelt u in staat om het werk snel en gemakkelijk te verrichten. Deze professionele lettertang is nu binnen handbereik voor iedereen!

5. DYMO LabelManager 160-labelmaker | Draagbare labelprinter met AZERTY-toetsenbord | Inclusief D1-labeltape (12 mm) |

5/5

Met de DYMO LabelManager 160-labelmaker kunt u zelf professionele labels maken. Het apparaat heeft een AZERTY-toetsenbord en biedt 6 verschillende lettergroottes, 8 tekststijlen en meer dan 200 symbolen. Zo kunt u labels maken die perfect bij uw organisatorische behoeften passen. Bovendien is de labelmaker lichtgewicht en draagbaar, waardoor u hem overal mee naartoe kunt nemen. Met de meegeleverde D1-labeltape (12 mm) kunt u direct aan de slag. Ook is het apparaat slim ontworpen en wordt het automatisch uitgeschakeld als het niet in gebruik is. Zo bespaart u batterij en kunt u langer genieten van deze krachtige labelmaker. Met de DYMO LabelManager 160 kunt u labels maken die voldoen aan al uw eisen, zodat u altijd de perfecte labels kunt maken. Met de DYMO LabelManager 160-labelmaker kunt u eenvoudig professionele labels maken. Het apparaat heeft een AZERTY-toetsenbord en biedt 6 verschillende lettergroottes, 8 tekststijlen en meer dan 200 symbolen, waarmee u labels kunt maken die bij uw organisatorische behoeften passen. Bovendien is het apparaat compact, lichtgewicht en draagbaar, waardoor u het overal en altijd bij u kunt hebben. Het apparaat wordt automatisch uitgeschakeld als deze niet in gebruik is, waardoor de levensduur van de batterij wordt verlengd. Daarnaast wordt er een D1-labeltape (12 mm) meegeleverd, waarmee u direct aan de slag kunt. Met de DYMO LabelManager 160-labelmaker kunt u labels maken die voldoen aan al uw vereisten, en perfecte labels maken waar u trots op kunt zijn.

Nog meer goede label printer

Het blijft niet bij de bovenstaande 5 label printer. Je kunt ook voor de aanschaf van één van onderstaande 5 label printer kiezen. Deze producten zijn door ons ook goed beoordeeld en staan goed aangeschreven. Neem dus ook onderstaande 5 reviews op je gemakje door, zodat je snel tot de juiste keuze kunt komen.

6. DYMO LabelWriter 550 Labelprinter | Labelmaker met direct thermisch printen | Automatische labelherkenning | Drukt

5/5

Het gebruiksgemak van de DYMO LabelWriter 550 Labelprinter maakt het maken van labels eenvoudiger dan ooit. Bovendien is de printer uitgerust met een geïntegreerd LCD-scherm waarmee u precies kunt zien wat u aan het afdrukken bent. U kunt de instellingen aanpassen, zoals de tekengrootte, het aantal lijnen, het lettertype en de kleur. Met de verschillende labelformaten en -stijlen kunt u labels maken die precies aansluiten bij uw professionele behoeften. Ook kunt u kant-en-klare labels afdrukken met de software van de printer, zodat u in een handomdraai labels maakt voor adressen, namen, postcodes, prijzen, documenten, bestanden en meer. Met de DYMO LabelWriter 550 Labelprinter hebt u een krachtige labelmaker in handen met een eenvoudige bediening. De printer is uitgerust met een direct thermisch printproces, zodat u geen dure inkt of toner hoeft te kopen. Bovendien is de printer compact, snel en werkt het met exacte aantallen, waardoor u nooit meer met labelvellen hoeft te worstelen. Met het geïntegreerde LCD-scherm kunt u de instellingen aanpassen. Ook kunt u kant-en-klare labels afdrukken met de software, waardoor het maken van labels eenvoudiger dan ooit is. Met de unieke Automatische labelherkenning weet u altijd in één oogopslag welke labels er zijn geladen en hoeveel er nog over zijn. Kortom, met de DYMO LabelWriter 550 Labelprinter maakt u eenvoudig professionele labels.

7. Brother QL-700 LabelPrinter

5/5

Met de Brother QL-700 Labelprinter heb je de mogelijkheid om labels in verschillende formaten af te drukken. Je kunt labels afdrukken in standaardadreslabels, CD/DVD etiketten, vierkante labels, naambadges, grote adreslabels en nog veel meer. De Brother QL-700 Labelprinter is eenvoudig te bedienen met de intuïtieve bedieningsknoppen. Het voordeel van de Brother QL-700 LabelPrinter is dat je je labels kunt afdrukken met behulp van een computer, laptop of smartphone. Je kunt afbeeldingen afdrukken, QR-codes en barcodes afdrukken en zelfs afbeeldingen afdrukken vanuit je eigen fotobibliotheek. Bovendien kan de Brother QL-700 Labelprinter worden gebruikt met een USB-aansluiting en is compatibel met Windows en Mac. Met de gratis labelprinter-software kun je eenvoudig etiketten ontwerpen en bewerken.

8. DYMO LabelManager 160-labelmaker | Draagbare labelprinter met QWERTY-toetsenbord | Inclusief D1-labeltape (12 mm) |

5/5

Met de DYMO LabelManager 160-labelmaker kunt u eenvoudig labels maken met een professionele uitstraling. Het QWERTY-toetsenbord maakt het typen van tekst eenvoudig en vereenvoudigt het maken van labels. Bovendien kunt u kiezen uit zes lettergroottes, acht tekststijlen en meer dan 200 symbolen om een aangepaste look te creëren. Het apparaat is ook handig en draagbaar, waardoor u eenvoudig labels kunt maken wanneer u onderweg bent. Met de automatische uitschakelfunctie wordt de batterijlevensduur verlengd. Bovendien wordt het apparaat geleverd met D1-labeltape (12 mm) om direct mee te beginnen. Klaar om uw stempel op de wereld te drukken? Met de DYMO LabelManager 160-labelmaker kunt u labels maken die er professioneel uitzien.

9. Labelprinter 3.5/6/9/12mm. TZ(e)-tape. 177 symbolen

5/5

De Labelprinter 3.5/6/9/12mm. TZ(e)-tape. 177 symbolen biedt een flexibele manier om labels te maken. Met 3,5, 6, 9 en 12 mm TZe-banden, 177 symbolen en een resolutie van 180 dpi is dit een krachtige en veelzijdige labelprinter. De labelprinter is eenvoudig in gebruik en heeft een gebruiksvriendelijke bediening. Deze labelprinter is draagbaar en compact, waardoor het gemakkelijk mee is te nemen, zelfs mee op reis. Deze labelprinter heeft verschillende functies om labels te maken. Met een breedte van maximaal 12 mm en een breedte van maximaal 8 m kan deze labelprinter een breed scala aan labels maken. Ook kun je met deze labelprinter verschillende typen tekst maken, zoals gebogen tekst, datum en tijd, barcodes en veel meer. De labelprinter heeft ook een speciale geheugenfunctie, waardoor labels die je eerder hebt gemaakt eenvoudig opnieuw kunnen worden gebruikt. De Labelprinter 3.5/6/9/12mm. TZ(e)-tape. 177 symbolen is daarom een uiterst flexibel en veelzijdig product dat eenvoudig labels kan maken, waar je ook bent. Met deze labelprinter is het gemakkelijk om de organisatie van je omgeving te verbeteren.

10. DYMO LabelWriter 550-labelprinter en labels | 2 x multifunctionele LW-labels (1320 in totaal), 1 x LW-labels voor

5/5

Met de DYMO LabelWriter 550-labelprinter en labels kunt u gemakkelijk labels afdrukken met een perfecte kwaliteit. Deze labelprinter heeft een automatische labelherkenning die u vertelt welke labels er in de printer zitten, de soort labels, de kleur en hoeveel er nog over zijn. U krijgt een scala aan toepassingen, zoals het labelen van pakketten, officemanagement en meer. U hoeft zich geen zorgen te maken over duur inkt of toner, want de printer maakt gebruik van rechtstreeks thermisch afdrukken. Bovendien is de printer zeer draagbaar, zodat u deze gemakkelijk met u mee kunt nemen. Met deze labelprinter krijgt u ook 2 multifunctionele LW-labels (1320 in totaal), evenals 1 LW-label voor de extra veelzijdigheid. Met deze labels kunt u labels afdrukken met een professionele kwaliteit. De labels hebben een duidelijke, leesbare tekst die perfect is voor toepassingen zoals het labelen van pakketten, officemanagement, etikettering van items in uw keuken of tuin en nog veel meer. Deze labels zijn ook ideaal voor het maken van adreslabels met 4 regels, waardoor uw labelafdrukken er nog professioneler uitzien. De DYMO LabelWriter 550 is een uitstekende keuze voor gebruikers die een eenvoudige, snelle en kwalitatief hoogwaardige labelprinter zoeken.

Martin

Als er iets is waar je mij wakker voor mag maken, zijn het gadgets. Ik ben gek op gadgets, de werking hiervan, de mogelijkheden hiervan en de invloed hiervan op ons leven. Mede daarom heb ik me in de afgelopen jaren verdiept in de verschillende soorten gadgets. Dát heeft ervoor gezorgd dat ik veel kennis en ervaring opgedaan heb. Op Degrotegadgetgids.nl deel ik mijn kennis, gezamenlijk met een team van specialisten.

Waar moet een goede label printer aan voldoen?

Het kopen van een nieuwe label printer is niet gemakkelijk. In veel gevallen gaat het om een vrij forse investering, terwijl je deze aankoop ook niet dagelijks doet. Het is daarom van belang dat je je op de juiste manier laat informeren. Daarvoor ben je op Degrotegadgetgids.nl in ieder geval aan het juiste adres.

Feit is dat een goede label printer aan een paar eisen moet voldoen. Het belangrijkste is dat dit product volledig op jouw wensen aansluiten. Wij adviseren je daarom om op voorhand goed over je wensen en het gewenste gebruik na te denken. Verder is het belangrijk dat de label printer van de gewenste kwaliteit is. Bespaar daarom niet onnodig, maar durf te investeren in de beste label printer.

Wij helpen je graag met de zoektocht naar de beste label printer. Dit doen we aan de hand van bovenstaande top 10, maar ook met behulp van onderstaande tips. Volg deze tips op, zodat je snel de beste label printer voor in jouw situatie kunt vinden:

Neem bovenstaande 10 label printer reviews goed door

Wij adviseren je ook om bovenstaande 10 reviews goed door te nemen. Dat ons team van specialisten juist bij deze top 10 label printer uitgekomen is, is niet zonder reden.

Denk goed over het gebruik van de label printer

Zoals hierboven al aangegeven, is het vooral van belang dat je nieuwe label printer op je wensen aansluit. Denk daarom goed na over de momenten waarop je je nieuwe label printer wilt gebruiken, evenals over de manier hoe je dit wilt doen.

Veelgestelde vragen over label printer

Dit hangt heel erg van het model af. Je moet daarom goed over je wensen nadenken, maar ook over je budget. Het is uiteindelijk zaak om binnen je beschikbare budget de beste label printer uit te kiezen. Wij hebben in ieder geval opgemerkt dat de prijzen behoorlijk uiteenlopen.

Dit hebben wij gedaan door een uitgebreid onderzoek te verrichten. We hebben het huidige aanbod bekeken, de verschillende modellen bekeken en op basis daarvan de 10 beste label printer aangewezen. De 10 modellen die wij je aanraden, kun je met een gerust hart kopen.

Ja, deze label printer review is 100% betrouwbaar. Wij werken 100% onafhankelijk en hebben zelf het onderzoek verricht. Aangezien ons team van specialisten veel kennis in huis heeft, was het voor ons een eitje om de best geteste label printer aan te wijzen. Doordat wij niet met merken of fabrikanten samenwerken, kun je van de gewenste betrouwbaarheid uitgaan.

Ons laatste woord over label printer

We hopen van harte dat deze top 10 producten je helpen met het vinden van een label printer die het beste bij je past. Elke functie heeft zijn voordelen, dus je hebt vast en zeker het product gevonden waar je naar op zoek was. Als je twijfelt over een printer, neem dan contact met ons op, dan helpen we je graag verder. Daarnaast willen we je ook aanmoedigen om de reviews te lezen bij de diverse producten. Je komt hier waardevolle informatie tegen van gebruikers die deze label printer al hebben geprobeerd. Het leest niet alleen leuk, maar kom je ook meer te weten over de verschillende functies. Het uiteindelijke doel is dat je de juiste label printer vindt die bij je past. We hopen dat je de juiste keuze maakt en dat deze informatieve top 10 artikel je hierbij heeft geholpen.